Home / Ingen kategori / Udklædning til Halloween

Udklædning til Halloween

Har du fundet din udklædning til Halloween? Hvis ikke, er du havnet på det helt rigtige sted! Dyrekostumer kan både være søde og sjove, men vi har også uhyggelige kostumer der passer perfekt til Halloween.

Vil du finde et uhyggeligt kostume, har vi mange gode bud, som vi vil give dig nogle eksempler på her:

Flagermus kostumet er det klassiske halloween kostume, med to skarpe uhyggelige tænder. Med et flagermus kostume behøver du ingen ansigtsmaling, men er klar til at indtage natten med det samme.

Ulve kostumet er en sikker vinder med de store øjne, spidse tænder og en tunge der slikker sig om munden, parat til at spise en masse lækker Halloween slik.

Cheshire Katten er kendt som den uhyggelige kat fra Alice i Eventyrland. Katten med det luskede smil lever om natten, og er derfor perfekt til Halloween. Elsker du pink, vil det være det helt rigtige kostume til dig!

Ulve_kostumeFlagermus kostume

Cheshire Katte kostume

 

 

 

 

 

 

 

 

Udover de oplagte kostumer, har vi mange andre kostumer som kan bruges til Halloween. Her er det kun fantasien der sætter grænser! Vores farlige Løve eller Leopard kostume er de perfekte kostume, hvor du med fordel kan male et par blodige tænder med ansigtsmaling.

Ugle og Dovendyr kostumet er de søde kostumer, men samtidig uhyggelige på deres egen måde. Ligeså er Lemur kostumet, som du kan se vores uhyggelige version af herunder!

Dyrekostume til halloween. Lemur kostume perfekt til halloween

Om du er til uhyggelige eller søde kostumer, så bestil dit kostume senest mandag d. 29. oktober, så du kan være klar til Halloween onsdag d. 31. oktober!

Find dit nye Halloween Dyrekostume lige her!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *