Home / Dyrekostumer.dk / Dyrekostumer til Halloween?

Dyrekostumer til Halloween?

Hvem siger at man ikke kan klæde sig ud i et dyrekostume til halloween? Dyr er nuttede, sjove og bløde, men med en kigurumi er det kun fantasien der sætter grænser til halloween.

Den nemmeste udklædning er selvfølgelig dyrekostumer som Flagermussen, Dinosauren, Pink dinosaur og Ulven. Disse kostumer er skræmmende i sig selv, og behøver ikke nogle ekstra effekter.

Er du lidt kreativ, kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af din halloween udklædning. Mange af vores andre dyrekostumer er super søde, men med lidt ansigtsmaling egner de sig perfekt til uhyggelige halloween kostumer.

Vælger du vores Løve eller Leopard kostume, kan du med fordel optegne en blodig mund og hugtænder med ansigtsmaling. Fordelen ved en kigurumi er at dit ansigt altid er synligt, og du har derfor mulighed for at lave ekstra effekter, for at ændre på kostumets personlighed. Derudover passer begge dyrekostumer også ind i mange andre festlige temaer, og du vil derfor med garanti komme til at bruge det rigtig mange gange.

Et andet eksempel er vores Panda kostume, som i sig selv er rigtig nuttet, men kan gøres rigtig uhyggeligt ved at bruge en lys foundation og optegne et par uhyggelige store sorte øjne. Du kan se et eksempel på billedet herunder.

Halloween panda dyrekostume

Det er kun fantasien der sætter grænser, så skynd dig køb din kigurumi i dag og bliv klar til halloweenfesten.